6. september står Bare Egil Band på Rokken i Volda!

Egil Hegerberg. Pressefotogra: L-P Lorentz
Egil Hegerberg. Pressefotogra: L-P Lorentz
Som dere kanskje har fått med dere i det siste, er Egil og bandet godt igang med Norgesturnéen i forbindelse med slipp av albumet ”Norge på kryss og tvers volum 3”, og bok med illustrasjoner av tekstene (Ronny Haugeland) på No Comprendo Press-forlaget.
Forventningene rundt omkring i Norges land er skyhøye med tanke på hva den neste lokale låta skal handle om! Egil skriver jo som kjent en ny låt på hvert sted han spiller, og de beste resultatene gis ut på plate. Også Volda får en helt egen sang:
Til Volda har jeg komponert en splitter ny sang om bygdas hjørnesteinsbedrift, Rolls Royce-fabrikken. Her stiller jeg spørsmål om hvor miljøvennlig det er å framstille Rolls Royce i Volda, milevis fra nærmeste person med økonomi til å kjøpe en slik bil. Det er mye fokus på kortreist mat for tida, men kortreiste luksusbiler er det visst ingen som tenker på.”
-Egil Hegerberg
BARE EGIL BAND: singelslipp 22. august, plateslipp/bokslipp 29. august og turnéstart i Bergen 28. august!

(Duplex Records/Caroline International)
22. august slippes singelen som allerede har rukket å bli en allsangklassiker på konserter, nemlig «Æ39», Bare Egil Bands trønderrock-hyldest til Europavei 39. Den har endelig blitt spilt inn i en groovy studioversjon sammen med Ikke Bare Bare Egil Band Band - et stjernelag av landets musikere - og er produsert av Øyvind Blomstrøm, som de siste årene har blitt stadig mer kjent for sitt samarbeid med artister som for eksempel Monica Heldal. Han har også produsert den siste plata til Tommy Tokyo. Med på turnéen er musikere som Brynjar Takle Ohr (El Cuero), Tommy Reite (The Cumshots), Hans Frønes (Shining, The Last Heat) og Håvard Takle Ohr (Oslo Ess og El Cuero)
Pressefoto: L-P Lorentz.
29. august kommer Bare Egil Band med sitt til nå beste album: ”Norge på kryss og tvers volum 3”; en samling av glimrende sanger med lokal forankring fra små og store steder i hele landet. Samtidig slipper forlaget No Comprendo Press en bok med de beste tekstene fra hele plateserien, illustrert av Ronny Haugeland, og bandet innleder en omfattende Norgesturné. Alle landsdeler skal besøkes og Bare Egil, som de siste årene har blitt stadig mer folkekjær gjennom opptredener på NRK-programmer som Nytt på Nytt og Brille, og ikke minst sin egen TV-serie ”Norge på Kryss og Tvers (2012) på NRK1, skriver som vanlig en ny låt til hver eneste konsert.
 
BARE EGIL BAND - NORGESTURNÉ 2014
 
28.08. Bergen Hulen
29.08. Stavanger Folken
30.08. Kristiansand Studenthuset Østsia
05.09. Trondheim Samfundet
06.09. Volda Rokken
11.09. Driv, Tromsø
12.09. Drammen Union Scene
13.09. Lillestrøm Martins
18.09. Hamar Gregers
19.09. Kongsberg Energimølla
20.09. Oslo Rockefeller
17.10. Ås UKA i Ås
18.10. Sarpsborg Glenghuset
Emneord: 
Kommune: