Høstscena 2012 - Aalesund Teaterfestival er i gang!

Foto: Ålesund Teaterfestival
Høstscena 2012 står i leikens tegn. Nei, dette er ikke en festival bare for barn, men for alle som tør å la henføre som et barn. Tør du? Vi lover at årets program byr på kunstnere som har beholdt barnet i seg. Som tør, som kan og som har noe på hjertet.

Programmet er tettpakka med opplevelser med noe for en hver smak. Latter og alvor, ettertenksomhet og kløktige betraktninger. Alt anrettet av de ypperste kunstnerne. Barne- og  ungdomsprogrammet har aldri vært mer omfattende og spennende og

årets festivalkunstner proklamerer at hun har ”hjertet på nesa”. Ja, det er fullt mulig å ha hjertet på nesa, bare vent å se! 

Og selvsagt; DEN STORE FAMILIEDAGEN er for hele familien, fra 0 til 101 år! Aktivitet og opplevelse i Moloveien.  Inne, ute, oppe, nede, til vanns og i lufta. 

Poesiscena er kommet for å bli. For sjette år på rad dukker det opp poesi i ulike former på ulike scener. Ei salig blanding av poeter i fri utfoldelse. Du har muligheten til å få med deg poetiske pustehull både seint og tidlig. Og for det meste gratis! Kan det bli bedre? ”En dag uten poesi er en dag uten mening” sier Bjørn Kjos til Finansavisen. Vi kunne ikke vært mer enig.

Utescena er spillerommet hvor alt kan skje. Det er for alle som passerer, dukker opp og forsvinner igjen eller som stopper opp av ren nyskjerrighet.  Hver dag kan du oppleve små opptrinn, smakebiter på neste års byspill, festivalkunstneren i fri utfoldelse, stuntpoesi og performance du ikke har sett maken til.

Bli med på leiken!

Emneord: 
Kommune: