Prosjektuke 1 Geir M. Brungot 11.-20. mai 2017

Prosjektuke 1 Geir M. Brungot. Foto: Geir m. Brungot.
Prosjektuke 1 Geir M. Brungot. Foto: Geir m. Brungot.
Årets første prosjektuke er tildelt kunstneren Geir M. Brungot, som i prosjektuken vil jobbe fotografisk med utgangspunkt i Molde by.

 

Brungots prosjekter har ofte utgangspunkt i urbane strukturer og elementer, og han jobber stedsspesifikt. I løpet av prosjektuken vil han bruke morgenen og kvelden til å utforske byen med kameraet. I Kunstsenterets åpningstid vil han være tilstede i galleriet og printe ut resultatet av oppdagelsesferdene. Bildene vil etter hvert finne sin plass på galleriets vegger, og sammen med publikum vil han bruke dem til å lage historier, og til å snakke om kunst, filosofi, persepsjon, metafor, assosiasjon etc. Gjennom fotografens observante blikk vil publikum denne uka kunne se sin egen by på en ny måte.

Geir M. Brungot bor og arbeider i Sykkylven. Han har hatt en rekke separatutstillinger i inn- og utland, blant annet i Trondheim kunstmuseum, Bergen Kunsthall, Stenersenmuseet, Sørlandet Kunstmuseum og Kunstmuseet KUBE, og nå nylig i Kunsthall Grenland. Han er også representert i en rekke sentrale samlinger, som i Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design og hos Preus Museum.

Prosjektukesamtale:  Torsdag 18. mai, klokka 19

Kunstneren i samtale med daglig leder ved MRK

 

Ta kontakt på tlf 91 82 98 67 eller epost kristin@mrkunst.no for bilder eller mer informasjon. Prosjektukene er støttet av Bildende kunstneres hjelpefond.

 

Emneord: 
Kommune: