Moldejazz med fornyet satsing på barn og unge!

Gjøkungen. Pressebilde. Fotokilde: Moldejazz.
Gjøkungen. Pressebilde. Fotokilde: Moldejazz.
Moldejazz dobler i 2017 antall konserter for barn og unge i alderen 3-12 år. Konsertserien får også en ny arena i Magic Mirror-teltet på Rådhusplassen, i tillegg så får satsingen nytt navn; Rabbajazz! Det var Finn Frode Fegth som kom med dette forslaget og ble vinner av den utlyste navnekonkurransen.

 

Her er Rabbajazz-programmet:

The Second Line Allstars

New Orleans er kjent for sine festlige gateparader. Stemningen i byen er elektrisk og menneskene flokker seg i gatene. Med sine musikalske tolkninger kommer The Second Line All Stars med en smaksprøve på akkurat denne feststemningen. Her blir det alt fra nye hits til velkjente klassikere, fra negro spirituals til moderne R&B. De tre blide musikerne Marius, Peder og Are inviterer til en festkonsert med lek, sang og dans - og alle får være med!

Marius Gjersø - trompet, Peder Simonsen - tuba og Are Rosseland - trommer

Mandag 12:30, anbefalt aldersgrense 5 - 12 år

 

Du og jeg og vi 2 -3 -4

Dette er en en morsom og groovy konsert for barn i alle aldre. Elisabeth Mørland Nesset (trommer og kor), Ellen Brekken (bass-instrumenter og vokal) og Julie Falkevik Tungevåg (ulike keyboard og vokal) tar med seg alle instrumentene de eier ut på tur - og gleder seg til å rocke, danse, groove, synge og spille for dere! 

Tirsdag 12:30, anbefalt aldersgrense 3 - 9 år

 

Labyrinter!

Karoline Krüger & fru Nitters Rytmeorkester tar barn og voksne med på en konsertopplevelse hvor de kan være både tilskuere og deltagere. Med en lekende musikalsk formidlingsform og André Bjerkes ord fabulerer de om livet, kjærligheten, pyramidene... og bokstavrimet! Musikantene kommer! 

Idé og musikk: Karoline Krüger Medvirkende: Sjur Hjeltnes (piano), Eline Sundal (cello), Snorre Bjerck (perk) og Karoline Krüger (trekkspill & vokal)

Onsdag 12:30, anbefalt aldersgrense 5 - 12 år

 

Vindla i Glaslandet

Philip Glass` musikk i en fri tolkning av Lewis Carrolls «Alice i Eventyrland» Vindla i Glaslandet passer for barn i alderen 2 - 6 år. Strykekvartetten Vindla har med seg en rytmepedagog som med bevegelse, dans og andre fysiske utrykk veileder barna inn i musikken og gir dem verktøy til å utforske musikken med alle sine sanser.

Torsdag 12:30, anbefalt aldersgrense 2 - 6 år

 

Box Office

Robin Cavailles (beatboxing og vokal) og Julien Stella (klarinett, beatboxing og vokal)

Inviterer til fest fylt av humor, hiphop og jazz. De fremfører beatboxing som originalt betyr menneskelig trommemaskin. Her er kunsten å skape rytmer, lydeffekter og musikk ved å bruke sin egen kropp. De har en unik måte å kommunisere med hverandre og publikum på, ved hjelp av hjelp blikk, mimikk og stemmer. Forestillingen vil imponerer alle fra 8 til 88år.

Fredag 12:30, anbefalt aldersgrense 8 - 88 år

 

GJØKUNGEN

Gjøkungen er en historiefortellende konsert med dagsaktuell og viktig tematikk knyttet til hvordan det er å ikke passe inn. Musikken er skrevet og fremført av sanger og låtskriver Andrea Rydin Berge. Med seg har hun jazzmusiker Sebastian Haugen-Markussen og sammen tar de publikum med på en reise av lekenhet, rytmer og magi.

Lørdag 12:30, anbefalt aldersgrense 3 - 6 år

 

 

Kommune: