Her er barnemoldejazz 2016!

Zook og Maren Elle. Fotokilde: Moldejazz.
Zook og Maren Elle. Fotokilde: Moldejazz.
"Zook og småKORK", "Meg og kammeraten min", "Raymond Serebas Rytme-Eventyr" er klar for barnaZmoldejazz. Siden 2012 har Moldejazz presentert sitt barneprogram under navnet barnaZmoldejazz. BarnaZmoldejazz har stort sett har vært utsolgt hvert år, noe som vitner om at satsingen har vært riktig.

For 2016-festivalen settes det opp en forestilling i Bjørnsonhuset, Zook og småKORK. Det er en forestilling som tar oss med til musikkens rike landskap av fantasi og følelser. Forestillingen har tidligere kun værtfremført i NRKs Store Studio i Oslo.

«Årets program mener vi er svært spennende og har en stor bredde som vil overraske, engasjere og ta både barn og vokse med på en unik musikalsk opplevelse», sier Therese Østby Haugen, produsent i Moldejazz.

 

Zook og småKORK - torsdag 21.juli, Bjørnsonhuset kl 13:00

Endelig er det tid for barnas kammerkonsert!

Det er Maren Elle, fiolinist i KORK, som sørger for det. Hun har slått seg sammen med Zook, spilt av Thomas Hildebrand, som er kjent fra Kometkameratene og fra Kash og Zook på NRK Super.

Zook vil gjerne oppleve musikken sammen med alle barna. Hva er egentlig kammermusikk for noe rart? Er det fint, rart, tøft, trist, morsomt, skummelt? Kanskje alt mulig på én gang?

Bli med Zook og Maren i jakten på kammermusikken! Jakten tar oss med på musikalske fantasireiser- i tid, under vann, til skogs og til lands.

 

Medvirkende:

ZOOK (Thomas Hildebrand)

Maren Elle, Fiolin

Nora Taksdal, Bratsj

Marius Flatby, Kontrabass

Sebastian Molenaar, Slagverk

Idé, manus, regi: Maren Elle og Thomas Hildebrand

Instruksjon: Atle Knutsen

 

 

Raymond Serebas Rytme-Eventyr - fredag 22.juli, Storyville kl.12:30

Raymond Sereba er fra Elfenbenskysten, men har bodd i Norge siden 1983. Han er danser, musiker, skuespiller og forteller. Han har markert seg med magiske program, konserter og verksteder for barn i alle aldre.

Den Gamle Konen Mwayomonabi er venn med krokodillen og Raymond erbestevenn med Basil. Som i de fleste vennskap er det lett for å bli uvenner og detkan bli både forviklinger og problemer. Hva gjør man så for å løse disse og bli vennerigjen?

Raymond bruker fortelling, rytme, musikk, sang og bevegelse for å fortelle om barndom, mammaer og bestevenner.

Til slutt ender det hele i en forrykende fest! Vil du være med?

 

 

Meg og kammeraten min - lørdag 23.juli, Storyville kl.12:30

På konsert består Meg og kammeraten min av Martin Hagfors som er Meg og Erik Johannessen (Jaga Jazzist) som er kammeraten.

Barna får høre to knallgode sangere/musikere fremføre glimrende låter, fortelle morsomme og absurde historier om alt fra kjærester på månen til virkelige hendelser fra Rotteplaneten. Meg og kammeraten er noe av det ypperste man kan høre fra en scene uansett alder og treffer et publikum fra 3 til 103 år. De turnerer land og strand både i regi av Rikskonsertene og Polar Artist

Hagfors og Johannessen har spilt over 60 konserter sammen i 2015 og tilbakemeldingene har vært overveldende positive.

Martin Hagfors vokal, gitar, tangenter, bass

Erik Johannesen vokal, trombone, klokkespill, tangenter

 

Billetter kan kjøpes digitalt gjennom Moldejazz sine nettsider.

For ytterligere informasjon kontakt: Produsent i Moldejazz, Therese Østby Haugen - tlf 411 23 125

Emneord: 
Kommune: