Inger K. Giskeødegård på galleri EogE i Fosnavåg.

Flø. Alle rettigheter: Inger K. Giskeødegård
Flø. Alle rettigheter: Inger K. Giskeødegård
Kubilde. Alle rettigheter: Inger K. Giskeødegård
Kubilde. Alle rettigheter: Inger K. Giskeødegård
Lørdag 1.mars åpner Inger K. Giskeødegård gjesteutstillingen sin på Galleri EogE i Fosnavåg. Giskeødegård er kanskje mest kjent for tegningene sine hver lørdag i Sunnmørsposten, hvor hun har jobbet som fast frilanser siden 1985, men også sine tegninger og maleri av kyr og kystlandskap.

Hun er svært opptatt av at vi skal ta vare på kystlandskapet vårt og at vi også i fremtiden skal dyrke vår mat og la husdyrene beite på markene våre.

Selv sier hun: «Bildene mine handler om landskapet, om livet ved havet, om folk og fe og livskvalitet».

 

Giskeødegård har hatt en rekke separatutstillinger, kollektivutstillinger og utsmykningsoppdrag. Hun har også illustrert en rekke bøker, bl.a. Harald Gryttens bok om «Naust» der masse av motivene er fra området her omkring.

Hun har arbeidet som billedkunstner og avistegner på heltid siden 1987. Hun er medlem av Norske billedkunstnere, Tegneforbundet, Nordiske Tegnere og Avistegneforbundet.

På utstillingen vil det både være tegninger i sort/hvitt og oljemaleri, kyr og kystlandskap. Altså, litt av hvert. Det er bare å glede seg og komme til utstillingen på EogE. Lørdag 1.mars kl 12.00 Velkommen.

Emneord: 
Kommune: