Utstillingsåpning på Galleri EogE med Evy Bolseth Gjørsvik

Akryl på Lerret. Alle rettigheter Evy Nolseth Gjørsvik.
Akryl på Lerret. Alle rettigheter Evy Nolseth Gjørsvik.
Evy Bolseth Gjørsvik. Pressebilde.
Evy Bolseth Gjørsvik. Pressebilde.
28.september åpner Galleri EogE i Fosnavåg ny gjesteutstilling i gjestegalleriet med Evy Bolseth Gjørsvik, der hun har stillt ut en gang tidligere.

Evy Bolseth Gjørsvik, født og oppvokst i Spjelkavik, bor nå på Valderøy i Giske kommune, der har hun også atelie. Evy var innehaver av galleriet "Kunstkjelleren" i Ålesund, som dessverre ble nedlagt på grunn av riving av huset. I ettertid har virksomheten vært arbeid i eget atelier, med utstillinger i diverse gallerier og arrangementer i Møre og Romsdal.

Evy er utdanna faglærer i Kunst og handverk og drama og teater, i tillegg har hun gått Ålesund kunstfagskole.
 
I maleriene sine arbeider Evy tematisk, alt etter som hvor hun er i sin egen prosess i livet. I den kommende utstillingen i Galleri EogE, har Evy lagt vekt på livsglede. Noe som blir understreket av sterke fargevalg og med noe naive uttrykk. Teknikken er akryl på lerret og trykk.

Etter at EogE har flytta til nye større lokaler midt i sentrum, har også gjestegalleriet blitt større og åpnere og bildene kommer bedre frem. No gler vi oss til fargeglade malerier av Evy. Ta imot høsten og innetiden med fargesterke bilder i en en fargerik årstid.

 

Velkommen.

Emneord: 
Kommune: