Desemberutstilling på KHÅK!

Alle rettigheter: Johanna Søvik  «Awkward Compliments».
Alle rettigheter: Johanna Søvik «Awkward Compliments».
Alle rettigheter: Fredrik Wiig Sørensen. «Let's unite, tonight».
Alle rettigheter: Fredrik Wiig Sørensen. «Let's unite, tonight».
KHÅK Kunsthall inviterer til en mangfoldig gruppeutstilling med maleri, grafikk og tredimensjonal kunst når vi torsdag ettermiddag åpner dørene for årets desemberutstilling. Her blir det både lokale kunstnere, velkjente navn og rom for nye kunstoppdagelser. Velkommen til åpning torsdag 5. desember kl. 18.00!

 

Desemberutstillingen til Ålesund Kunstforening har vært en tradisjon i mange år, og er noe publikum gleder seg til hver desember. Her får de muligheten til å se et knippe av byens kunstnere, studere kjente uttrykk i nye versjoner og ikke minst muligheten til å oppdage noe nytt. Tilbakemeldingene er ofte at det er spennende å se mangfoldet av uttrykk samlet i en og samme utstilling. Når helt ulike kunstnere henger side om side, kommer kontrastene frem og det skapes det en spenning som gir mye til kunstopplevelsen.

Mangfold er ikke noe unntak i år. Fredrik Wiig Sørensen viser maleri i en annen sjanger enn mange har vært vant til å se fra ham de siste årene. Terje Fagermo stiller med nye maleri som tidligere ikke er vist, og Johanna Søvik, som har opparbeidet seg et navn i Ålesund med sin grafikk, leverer for første gang et unikt arbeid til utstilling. Listen over andre lokale kunstnere som stiller med ny kunst er lang; Roy Andreas Dahl, Ragnhild Søvik, Simon Wågsholm, Hilde Rosenberg Bamarni og flere. I tillegg dukker det opp nye navn som ikke har hengt på veggene i KHÅK før, blant andre Lars Aurtande og Tom Erik Andersen.

Utstillingsåpningen har gratis inngang for alle, forfriskninger til de som vil ha. Vi blir alltid glade for å se nye ansikter i galleriet, så har du ikke vært her før, er dette anledningen! Du finner oss i Keiser Wilhelms gate 36, rett ved Kiperviktorget i sentrum.

UTSTILLERE:

TOM ERIK ANDERSEN
LARS AURTANDE
HILDE ROSENBERG BAMARNI
ROY DAHL
TERJE FAGERMO
ADRIAN KROGSÆTER
BJARNE NIELSEN
MATHIS NANGO
KJELL GUNNAR OVERØYE
FREDRIK WIIG SØRENSEN
SØLVI LILL SELJEBOTH 
JOHANNA SØVIK
RAGNHILD SØVIK
SIMON WÅGSHOLM
MED FLERE.

 

 

Emneord: 
Kommune: