Reiseliv

Her er lenkjer til reiselivsselskap og turistinformasjon i Møre og Romsdal med informasjon om attraksjonar og aktivitetar. Dersom du er interessert i museum og galleri i fylket, finn du dette i Institusjonsguiden.

Ålesund-Sunnmøre Turistforeininga (ÅST) inviterer til både dagsturar og lengre turar i sitt hytte- og rutenett i Sunnmørsalpane og Tafjordfjella. Sunnmørsalpane byr på spisse tinder med fjord og hav som bakgrunn, mens du i Tafjordfjella kan vandre i et godt utbygd nettverk av betente, sjølvbetente og ubetente hytter i et vakkert og variert fjellandskap.

Heimeside: ÅST

Informasjon om Åndalsnes og Romsdal.

Heimeside: Åndalsnett

Atlanterhavsporten inneholder artikler, lenker og bilder om og fra de 11 kommunene som tilsammen danner Nordmøre.

Heimeside: Atlanterhavsporten

Destinasjon Ålesund & Sunnmøre og Destinasjon Geirangerfjord har i fellesskap etablert denne portalen som områdets offisielle reiselivsportal.

Heimeside: Destinasjon Geirangerfjord, Ålesund & Sunnmøre

Naturperlen Eikesdal ligger ved sør-enden av Eikesdalsvatnet som er den største inn- sjøen i Møre og Romsdal. Informasjon om natur, kultur og reiseliv frå Eikesdal i Nesset.

Heimeside: Eikesdal

Den offisielle reiselivsguiden til Vestlandet. Kjennerne vet at det er fjorden som er Vestlandets sjel - og landsdelens største attraksjon. Derfor kaller vi Vestlandet for Fjord Norge.

Heimeside: Fjord Norway

Geiranger er selve underet blant Fjord-Norges naturperler. Majestetiske, snødekte fjelltopper, vakre og ville fosser, grønn frodighet og den dypblå fjorden. Informasjon om Geiranger i Stranda.

Heimeside: Geiranger

Reiselivsportal med informasjon om Giske kommune.

Heimeside: Visit Giske

Velkommen til Isfjorden i Romsdal. Her finner du bilder og informasjon om Fjord- og Alpebygda Isfjorden.

Heimeside: Isfjorden

Nordmøre hører til de mest storslagne strøk i Norges fjellverden, og Innerdalen er en av perlene. Det var derfor naturlig at Kristiansund kom tidlig med i arbeidet for å fremme vandringen, som jo stort sett var datidens form for innenlands reiseliv. Kristiansund og Nordmøre Turistforening (KNT) ble stiftet i 1888.

Heimeside: KNT

Opplev nordvestkysten av Noreg. Midsund kommune byr på fascinerande fjellturar utan klatring.

Heimeside: Midsund

Turtips for Molde og Romsdalsregionen.

Heimeside: MRT

Peikarar til destinasjonsselskapa for Geirangerfjord, Kristiansund & Nordmøre, Molde & Romsdal og Ålesund & Sunnmøre.

Heimeside: Visit Møre og Romsdal

Majestetiske tindar og alpine fjellformasjonar skil Sunnmørsalpane frå andre fjellområder. Fjella stuper loddrett i fjorden frå 1500-1600 meters høgd. Sunnmørsalpane strekkjer seg frå Nordfjord i sør til Storfjorden i nord, og Ørsta kommune ligg i sjølve hjartet av dette området som er godt eigna til fjellturar gjennom heile året.

Heimeside: Ørsta og Sunnmørsalpane

Ein tur med Raumabanen gir deg en unik muligheit til å komme tett på et av de mest spektakulære naturområda Noreg har å by på.

Heimeside: Raumabanen

Statistisk informasjon om reiselivsnæringa i Møre og Romsdal utarbeidd av Statistikknett på oppdrag frå Møre og Romsdal fylke.

Heimeside: Reiseliv @ Møre og Romsdal

Sunndal ligger mellom to av Noregs mest kjente fjellområde: Dovrefjell – Sunndalsfjella Nasjonalpark og Trollheimen.

Heimeside: Sunndal

Surnadal har mange attraksjonar og byr på utallige muligheiter for en aktiv og opplevelsesrik ferie; elvefiske, fjordfiske, jakt og fjellturar. Ta en tur på våre internettsider for å finne meir om fiske, friluftsliv, turistattraksjonar, aktivitetar, sjåverdigheitar, service - tilbod og overnattingsmoglegheiter.

Heimeside: Surnadal

Sykkylven er ein kommune som ligg midt i hjartet av Sunnmøre. I denne kommunen vil du finne alle dei naturformasjonane som gjer Sunnmøre til ein unik region i internasjonal reiselivssamanheng.

Heimeside: Sykkylven Reiselivslag

Informasjon om Tafjord i Norddal.

Heimeside: Tafjordportalen

Informasjonsside om Rindal, Surnadal og Trollheimen.

Heimeside: Trollheimsporten

Vi har tråkka naturen i Fræna med kamera sidan 1998 - og laget denne nettsida. Kvalitet på bilde og beskrivingar - varierer nok, men tanken er god: Ut i naturen!!

Heimeside: Turtips i Fræna

Lengst mot nordvest, yst på Mørekysten ligger Veiholmen. Kvart år kommer det tusenvis av turistar til oss for å oppleve det vi har å by på.

Heimeside: Veiholmen

Den mest spennande delen av Noreg - FjordNoreg, startar her hos oss! Her kan du få din drømmeferie - i Romsdalen, der klatresportens vogge sto allereie i 1880-årene. Åndalsnes - Noregs tindehovudstad - ligger ved Romsdalsfjorden, omkransa av ville og vakre fjell.

Heimeside: Visit Åndalsnes

Turistinformasjon om Nordmøre og Romsdal . Tidligere Destinasjon Kristiansund & Nordmøre og Destinasjon Molde og Romsdal. 

Tel. 70 23 88 00
E-post: info@visitnorthwest.no
Kontor Molde: Torget 4, 6413 Molde
Kontor Kristiansund: Kongens plass 1, 6501 Kristiansund

 

Heimeside: Visit Nordmøre & Romsdal AS